Perjantaina paluu Petoluolaan – Ottelutapahtuma ysärityyliin

HIFK-Kärpät perjantaina klo 18:30.

Vääntö kevään asetelmista jatkuu kuumana, kun HIFK ja Kärpät kohtaavat täydellä Nordiksella perjantai-iltana. Matsi on ensimmäinen osa joukkueiden välisistä viikonlopun back-to-back-kohtaamisista.

Panosta otteluparissa on enemmän kuin riittämiin, sillä joukkueet taistelevat pääsystä kuuden parhaan joukkoon ja siten suorasta pudotuspelipaikasta. HIFK ja Kärpät löytyvät sarjataulukossa peräkkäisiltä sijoilta ja ennen perjantaita ero on oululaisten eduksi kahdeksan pistettä. Kärpät on pelannut matsin stadilaisia enemmän. Viikonlopun aikana jaossa on kuusi sarjapistettä.

Osta liput perjantain matsiin Ticketmasterista!

Pedon paluu ja ysäribileet

Perjantain matsi on kauden kolmas ja viimeinen 125-vuotisjuhlakauden juhlaottelu. Ottelutapahtuman teema rakentuu 1990- ja 2000-lukujen taitteeseen.

Legendaarinen petologo tekee paluun juhlamatsissa. Petologo oli käytössä kausilla 1996-2008 ja aikakauden aikana HIFK voitti kolme SM-mitalia. Vuonna 1998 joukkue voitti Suomen mestaruuden, 1999 hopeaa ja 2004 pronssia.

Perjantain ottelun avauskiekon tulee pudottamaan vuoden 1998 mestaruusjoukkueen kapteeni Christian Ruuttu.

Matsia ennen ja erätaukojen ajan on mahdollista hallin AB-kulmauksessa käydä tutustumassa pelipaitanäyttelyyn.

Juhlaottelun etkot startataan Brewer’s Streetilla jo klo 17:00 ysärimusiikin tahdissa ja aikakauden pelaajien haastatteluilla. Matsin etkot tarjoaa Radio Nova Festivaali.

Ottelutapahtumassa tullaan arpomaan VIP-lippuja kesäkuun Radio Nova Festivaaliin.

Näytä kaikki uutiset