Semifinaalit käyntiin tänään! – Tsekkaa ennakko ja kokoonpano

play

OSA 1: HIFK-Tappara klo 18:30. Etkot klo 17:00.

Liigakausi on on edennyt pisteeseen. missä jäljellä on enää kauden 2022-2023 neljä parasta joukkuetta. Paikasta aurinkoon ja unelmasta finaaleihin taistelevat joukkueet tänä keväänä ovat HIFK, Tappara, Ilves sekä Pelicans.

Stadilaisten semifinaalivastus on runkosarjan voittanut Tappara.

Stadilaisten ja Tapparan välisen semifinaalisarjan ensimmäinen osa pelataan tänään perjantaina Nordiksella. Matsi alkaa klo 18:30, etkot startataan Brewer’s Streetilla klo 17:00 DJ-Yuzan säestyksellä ja asiantuntijahaastatteluiden merkeissä.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

HIFK:n ja Tapparan välinen ottelusarja saa tänään alkutahtinsa. Stadilaiset pelasivat tiukan sarjan Lukkoa vastaan, joka ratkesi kuudennessa kohtaamisessa jatkoajalla.

Sen sijaan Tappara on marssinut puhtaalla pelillä semifinaaleihin. Ottelusarjassa KooKoota vastaan Tappara ei hävinnyt kertaakaan ja kaksi päästettyä maalia neljään matsiin kertoo omaa kieltänsä.

– Faktahan on se, että Tappara on ennakkosuosikki. Euroopan mestari ja Euroopan paras joukkue, runkosarjan voittaja ja pyyhkäisi KooKoon puhtaasti tieltään, HIFK:n asiantuntija Mika Kortelainen luettelee.

– Mutta. Meillä on back-to-back-kotiottelut tähän alkuun, Tappara on huilannut, kun me ollaan saatu pitää koneet käynnissä ja Roope Taponen on ollut huikeassa vireessä. Kyllä tässä on tasoittavia tekijöitä. Nämä pelit täytyy pelata ennen kuin voidaan sanoa, että kumpi tästä menee jatkoon.

HIFK tekee muutamia muutoksia ketjukoostumuksiinsa semifinaalien alla. Eetu Koivistoinen on ykkösen keskellä tänään. Roni Hirvonen ottaa kakkosketjun sentterin paikan.

Tuoreina mukaan tulevat ruotsalaispuolustaja Tom Hedberg ja hyökkääjä Aleksanteri Kaskimäki.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 81 Iiro Pakarinen ”A”
74 Julius Nättinen – 33 Roni Hirvonen – 54 Sebastian Dyk
24 Aleksanteri Kaskimäki – 13 Otto Paajanen – 71 Leevi Teissala
18 Teemu Tallberg ”C” – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”A” – 62 Victor Berglund
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin
12 Tom Hedberg

Näytä kaikki uutiset