Viikko pakettiin Savossa – Tallberg joukkueen mukaan Mikkeliin

Jukurit-HIFK klo 17:00. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK:n viikko laitetaan pakettiin tänään lauantaina Mikkelissä. Joukkue matkustaa päiväpeliin Jukurien vieraaksi ja kiekko tippuu Ikioman jäähän klo 17:00. C More näyttää ottelun suorana.

HIFK palasi eilen himassa voittokantaan kahden tiukan vierastappion jälkeen. Kymmenestä viimeisestä matsistaan stadilaiset ovat voittaneet kuusi ja jääneet vain kahdesti pisteittä.

Jukurit on kääntänyt tahmean tammikuun jälkeen käyränsä takaisin pudotuspelimoodiin. Illan kotijoukkue on voittanut viisi viimeistä otteluaan.

Keskinäiset kohtaamiset tältä kaudelta ovat kääntyneet kahdesti Jukurien eduksi. HIFK voitti joukkueiden edellisen keskinäisen Nordiksella joulukuussa lukemin 5–2.

Tallberg mukana Mikkelissä

HIFK tekee pari muutosta kokoonpanoonsa sitten eilisen Nordiksella nähdyn maali-iloittelun. Reilun viikon sivussa ollut Teemu Tallberg on jälleen pelikunnossa ja matkustaa joukkueen mukana Mikkeliin. Joukkueen kapteeni nähdään stadilaisten nelosessa yhdessä Aleksanteri Kaskimäen ja Kevin Royn kanssa.

Eilen SaiPaa vastaan kolme tehopistettä nakuttanut Leevi Teissala pelaa kolmosen laidalla Otto Paajasen ja Micke Åstenin ketjussa.

Maalivahti Niilo Halonen on tänään sivussa. Roope Taposen kakkosvahdiksi Saimaalle matkustaa Kollien 17-vuotias Eemil Vinni.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
90 Eemil Vinni (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen ”A”
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 74 Julius Nättinen
45 Micke Åsten – 13 Otto Paajanen – 71 Leevi Teissala
63 Kevin Roy – 24 Aleksanteri Kaskimäki – 18 Teemu Tallberg ”C”
54 Sebastian Dyk

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”A” – 62 Victor Berglund
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin

Loukkaantuneet: Niilo Halonen (day-to-day), Jesse Seppälä (1 viikko), Miro Väänänen (2-3 viikkoa), Otto Salin (4-5 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4-6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset