logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Ottelustudio: Jääskä ei jätä mitään vajaaksi

play

HIFK-Ilves klo 18:30. Ovet auki tuntia aiemmin.

HIFK ja Ilves ottavat toisistaan mittaa ystävänpäivänä Nordiksella. Ottelu alkaa klo 18:30, hallin ovet avataan tuntia aiemmin klo 17:30.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Ottelustudio

Ottelustudiossa HIFK:n asiantuntija Harri Rindell muistuttaa vastaan tulevasta ulkomaan siirtorajasta ja pohtii Liigaseurojen pelaajaliikennettä ennen kaikkea länsinaapuriin.

HIFK:n valmennuksen Kimmo Kuhta kertoo arjesta nuorten pelaajien kanssa sekä siitä, miksi tänään 300. runkosarjamatsinsa HIFK:ssa pelaava Juha Jääskä on kasvanut maajoukkueen vakiomieheksi.

– Hän on innokas itsensä kehittäjä, joka kyselee paljon apuja. ”Jäky” tekee hommat joka päivä viimeisen päälle eikä jätä mitään vajaaksi. Loistava jätkä, loistava jengijätkä ja yksi parhaita puolia ihmisessä on, että se on aina hyvällä tuulella.

Maajoukkuemiehet takaisin himassa

Maajoukkueen mukana Ruotsin EHT-turnauksessa pelanneet puolustaja Tony Sund sekä hyökkääjä Juha Jääskä ovat kokoonpanossa illan ottelussa. Myös puolustaja Petteri Lindbohm palaa sairaslistalta pelaavaan kokoonpanoon.

Hyökkääjät Joonas Rask sekä Eetu Koivistoinen ovat sivussa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä ”C” – 43 Vincent Marleau
10 Kristian Vesalainen – 81 Iiro Pakarinen ”A” – 51 Juha Jääskä ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki – 45 Micke Åsten  – 78 Jesse Seppälä
47 Leo Komarov – 44 Miro Väänänen – 41 Antti Pihlström

PUOLUSTAJAT

63 Trent Bourque – 2 Luke Martin
6 Tony Sund – 57 Johan Motin
85 Niko Seppälä – 55 Kasper Kotkansalo
40 Petteri Lindbohm

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Eetu Koivistoinen (1-2 viikkoa), Joonas Rask (2-4 viikkoa), Joona Lehmus (2 viikkoa), Aron Kiviharju (6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset