logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Ottelustudio: Kaikki annetaan, kun irti päästään

play

HIFK-Tappara klo 15:00. Ovet auki klo 13:30.

HIFK ja Tappara iskevät yhteen tänään lauantaina loppuunmyydyllä Nordiksella. Matsi alkaa jo klo 15, hallin ovet avataan puolitoista tuntia aiemmin klo 13:30.

Loppuunmyyty ottelu vaikuttaa muuhunkin kuin Nordiksen tunnelmaan. Saavu ajoissa mestoille nauttimaan ravintolapalveluista sekä koko perheen aktiviteeteista. Lue lauantain infopaketti ja tiedät mihin valmistaudut.

Tänään Nordiksella on HIFK:n ja Radio Rockin perinteinen Asenne yhdistää -klassikko. Radio Rockin Jani Juntunen on virkannut biisilistan ottelutapahtumaan ja Radio Rock kuuluu muutenkin läpi tapahtuman.

GIGANTTI Ottelustudio

HIFK:n asiantuntija Mika Kortelainen tekee nostot otteluparista ennen illan matsia.

Positiivinen terveystilanne joukkueessa tietää kovaa kilpailua peliajasta. Hyökkääjä Miro Väänänen on tämän vuoden puolella päässyt pelaamaan keskimäärin viikon välein.

– Henkilökohtaisesti treenaan paljon ja ylimääräistä tulee kyllä tehtyä. Täytyy olla valmiina ja kaikkeni annan aina, kun irti pääsen, Väänänen kertoo pelipäivän aamujäiltä.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 31 Eetu Koivistoinen
10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä ”A” – 81 Iiro Pakarinen ”A”
43 Vincent Marleau –  45 Micke Åsten – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 13 Joni Ikonen – 24 Aleksanteri Kaskimäki

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin
11 Ilari Melart ”C” – 55 Kasper Kotkansalo
14 Oskari Manninen – 57 Johan Motin
85 Niko Seppälä

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Valtteri Kakkonen (day-to-day), Petteri Lindbohm (day-to-day), Aron Kiviharju (2 kuukautta)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset