logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Hieno taistelu, iso pettymys

Helsingin IFK:n kausi päättyi eilen tiistaina kirvelevään 4-3 tappioon Lahden Pelicansille.  HIFK hävisi myös koko ottelusarjan samoin numeroin 4-3. Runkosarjassa joukkue sijoittui kuudenneksi.  Hienosta taistelusta huolimatta lopputulos on pettymys.

”On selvää, että tavoitteet olivat korkeammalla.  Kaikki tekivät valtavasti työtä, mutta se ei riittänyt tämän pidemmälle. Eikä tyytymättömyys liity ainoastaan tähän kauteen.  Olemme alisuorittaneet pitkään. Näillä resursseilla pitää pystyä parempaan” myöntää HIFK:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola.

”Nyt haluamme ottaa lyhyen aikalisän. Analysoimme tilanteen huolella ja keskustelemme avainihmisten kanssa. Vasta sen jälkeen on johtopäätösten ja toimenpidesuunnitelman aika.  Palaamme tähän asiaan vielä kevään aikana, viimeistään toukokuussa” sanoo Eskola ja yrittää nähdä tilanteessa myös hyvää.

”Luulen että sen paremmin fanien keskuudesta kuin organisaatiostakaan ei löydy ainuttakaan ihmistä, joka olisi sitä mieltä että kaikki on hyvin.  Toisaalta tällaisissa hetkissä piilee aina jonkin uuden siemen, niin myös tässä” lopettaa Eskola.

Näytä kaikki uutiset