HIFK taipui voittolaukauksilla loppuunmyydyllä Nordiksella

HIFK-TPS 2-3 VL (2 - 0, 0 - 2, 0 - 0, 0 - 0)

HIFK ja TPS kohtasivat Nordiksen loppuunmyydyssä perjantai-illassa. Kotijoukkue sai otteluun lentävän lähdön ja johti ottelua yhdeksän minuutin kohdalla jo 2-0. Osumista vastasivat Vincent Marleau (Martin) ja Luke Martin (Lehterä, Marleau). TPS toipui kuitenkin rankasta alusta ja nousi toisessa erässä rinnalle. Kolmas erä mentiin pitkälti tasatahtia, ja kumpikin rakenteli maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Jatkoaika oli niin ikään vauhdikas ja tilanteita riitti kummassakin päässä, mutta ratkaisua ei nähty. Lopulta voittolaukauskilpailussa TPS onnistui kahdesti, ja HIFK ei saanut yrityksiään maaliin.

Huomioita illasta:

Vincent Marleau oli pirteällä pelipäällä ja teki röyhkeitä, vauhdikkaita nousuja oikealta laidalta. Marleaun vanhemmat olivat paikan päällä todistamassa jälkikasvunsa kahden tehopisteen iltaa.
– Maalivahdit olivat kummassakin päässä kovassa iskussa. Roope Taponen torjui 25 kertaa. Filip Lindberg TPS-maalilla 17.
– ”Oma koira puraisi” – Otto Salin onnistui maalinteossa entistä seuraansa vastaan. Hän ei kuitenkaan tuulettanut osumaansa HIFK-fanikulman edessä. Class act.
– HIFK:sta eniten pelasi puolustaja Trent Bourque (21:40). Hyökkääjistä eniten jääaikaa keräsi Jori Lehterä (19.27)

HIFK:n joukkue lentää vielä tänään Vaasaan, jossa se kohtaa huomenna Sportin.

Lehdistötilaisuus

 

Näytä kaikki uutiset