HIFK taisteluvoittoon kolmannessa jatkoerässä – sarja jatkuu torstaina Lahdessa!

HIFK-Pelicans 2-1 ja. (0 - 0, 1 - 1, 0 - 0, 0 - 0, 0 - 0, 1 - 0)

Tiistaina Nordiksella oli tosi kyseessä. HIFK:n ja Pelicansin tiukassa pudotuspelisarjassa nähtiin jälleen yksi maalin peli. Pelicans aloitti maalinteon toisen erän alkuminuuteilla Kasper Puution toimesta. HIFK tasoitti Juha Jääskän ylivoimaosumalla ajassa 28:58. Syöttöpisteet merkattiin Luke Martinille ja Iiro Pakariselle. Sitten mentiinkin tasatahtia pitkän aikaa. Jatkoerässä Ryan Lasch ampui ylärimaan, mutta ratkaisu nähtiin vasta kolmannessa jatkoerässä. Ajassa 104.25. Kristian Vesalainen pamautti kiekon verkkoon Petteri Lindbohmin ja Vincent Marleaun esityöstä ja huudatti Nordiksen yleisöä!

Näin ollen sarja jatkuu torstaina Lahdessa.

Huomioita illasta:

• Illan ottelu päättyi ajassa 104.25. Illan ottelu oli liigahistorian seitsemänneksi pisin ottelu.
  • Luke Martin pelasi ottelun aikana käsittämättömät 40 minuuttia ja 20 sekuntia.
  • Hyökkääjistä isoimmat minuutit keräsi Iiro Pakarinen (36.48)
  • Julius Nättinen laukoi illan aikana 12 kertaa.
  • Niko Hovinen oli loistavassa iskussa HIFK:n maalilla ja torjui 40 laukausta.