HIFK:lle vakuuttava voitto sarjakärki Ilveksestä – Taposelle kauden viides nollapeli

HIFK-Ilves 3-0 (2 - 0, 0 - 0, 1 - 0)

HIFK kohtasi keskiviikkona Nordiksella sarjakärki Ilveksen. Kotijoukkue sai otteluun loistavan startin, kun Julius Nättinen ampui isännät johtoon suoraan Jori Lehterän aloitusvoitosta vain kun peli oli vanhentunut vasta 14 sekuntia. Ja lisää oli luvassa. Seuraavaksi Nordiksen pelikellon digitaalit pysähtyivät aikaan 2:25. Nyt asialla oli Lehterä itse. Osuman alustivat Nättinen ja Luke Martin. Illan kolmannestakin osumasta vastasi kotijoukkue. Jesse Seppälä ampui kiekon Ilves-maaliin kolmannen erän puolivälissä Aleksanteri Kaskimäen vahvasta esityöstä. Näin kolme pinnaa jäi Stadiin.

Illan huomiot

• Ottelussa jaettiin yli 60 jäähyminuuttia. Leo Komarov hämmensi kentän molemmissa päädyissä ja oli monessa mukana. Yhdessä kohtaa molempien joukkueiden kentälliset kuulutettiin jäähyaitioihin. Ilveksen Jeremy Grergoire sai kolmannessa erässä suihkukomennuksen viikateiskusta Iiro Pakariseen. Pakarinen joutui jättämään ottelun kesken.
  • Nättinen-Lehterä-Marleau-ketju sommitteli kaksi maalia kahteen ensimmäiseen vaihtoon
  • HIFK puolusti todella jämäkästi. Ilves sai koko ottelussa vain 16 laukausta aikaiseksi. Roope Taponen HIFK:n maalilla pelasi huippuottelun.
  • Aleksanteri Kaskimäki oli pirteällä pelipäällä. ”Apo” alusti Seppälän osuman ja oli pariin otteeseen lähellä osua itsekin.
  • Joukkoliikenteen lakko vaikutti jonkin verran ottelun yleisömäärään. Meininkiä riitti silti läpi ottelun. Kiitokset katsojille!