Iiro Pakariselle pitkä jatkosopimus

HIFK ja hyökkääjä Iiro Pakarinen ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2027 saakka. Pakarinen pelaa parhaillaan viidettä kauttaan HIFK:ssa. Hän on kuulunut seuran kapteenistoon kolmella kaudella. 33-vuotias suonenjokelaislähtöinen hyökkääjä on pelannut urallaan myös 134 ottelua NHL:ssä ja voittanut A-maajoukkueessa olympiakultaa ja kaksi MM-hopeaa.

– Päätöstä ei tarvinnut kauan miettiä. Ei ole itsestäänselvyys, että saa pelata tässä seurassa. En olisi missään muualla mieluummin. Tämä on se paikka missä haluan pelata. Fiilis on ihan mahtava, sanoo Pakarinen.

Kuluvalla kaudella Pakarinen on pelannut 58 ottelua tehopistein 18+12=30. Kevätkaudella hän on iskenyt kaksi hattutemppua.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että Iiro päätti jatkaa uraansa Suomessa ja HIFK:ssa. Hänellä oli kysyntää myös muissa sarjoissa. Iiro on seuran näköinen johtajatyyppi, joka luo standardin urheilijan päivittäiseen vaatimustasoon, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Jatkosopimus julkaistiin videotaululla HIFK-KalPa-ottelun avauserässä.

Näytä kaikki uutiset