Saara Niemi jatkaa Stadin Gimmojen päävalmentajana

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Stadin Gimmojen päävalmentaja Saara Niemen kanssa. Niemi aloittaa jo seitsemännen kautensa HIFK:n naisten edustusjoukkueen päävalmentajana. Kuusi vuotta sitten alkanut Stadin Gimmojen toiminta on ollut nousujohteista ja kahtena edellisenä keväänä kausi on päättynyt Suomen mestaruuteen.

Seurajoukkueen lisäksi Niemi on ollut Suomen naisten maajoukkueen valmennusryhmässä. Joukkue palasi vastikään Yhdysvalloissa järjestetyistä MM-kisoista pronssimitalit kaulassaan.

– Vuodet ovat menneet todella nopeasti ja haluan kiittää seuraa luottamuksesta. Tämä on itselleni ehdottomasti paras paikka jatkaa ja kehittyä edelleen valmentajan työssä. Takana on upeita vuosia ja olemme menneet eteenpäin eri osa-alueella. Pystymme todistetusti kehittämään pelaajia. Kolme viime kauden joukkueen pelaajaa solmi ammattilaissopimuksen ulkomaille. Lisäksi kaksi pelaajaa sai yliopistostipendin Pohjois-Amerikkaan. Ne ovat vertaansa vailla olevia kokemuksia, sanoo Niemi.

Gimmojen tulevan kauden joukkue tulee uudistumaan. Mukana on kuitenkin myös ennestään tuttuja pelaajia tuomassa arvokasta kokemusta pukukoppiin.

–  Joukkue uudistuu ja nuorenee hieman ensi kaudelle. Se on osa pitkäaikaista strategiaamme. Olemme vahvistaneet omaa pelaajapolkuamme ja tavoittelemme omavaraisuutta jatkossakin. Meillä on erinomaiset puitteet, hyvät jääajat ja loistava ryhmä ihmisiä auttamassa arjessa. Saamme keskittyä tuloksentekoon.

 

Näytä kaikki uutiset