Seitsemäs peli kutsuu – Lehterä ratkaisijana loppuunmyydyllä Nordiksella!

HIFK-Pelicans 2-1 je. (1 - 1, 0 - 0, 0 - 0, 1 - 0)

Aurinko paistoi kun 8200 katsojaa saapui tänään Nordiksella. Ja sai muuten koko rahan edestä vastinetta. Pelicans pääsi alussa niskan päälle ja onnistui maalinteossa ensimmäisenä, vain vajaan parin minuutin pelin jälkeen. HIFK kuitenkin sisuuntui ja vei avauserän jälkimmäistä puoliskoa. Ja palkintokin tuli. Juha Jääskä survoi irtokiekon sisään ajassa 17:09 pitkän flipperin päätteeksi. Syöttöpisteet merkattiin Niko Seppälälle ja Vincent Marleaulle.

Kaksi seuraavaa erää oli tarkkaa pelaamista kummallakin joukkueella. Keskusta tukittiin kummassakin kenttäpäädyssä ja huippupaikoilla ei mässäilty. Kun ratkaisua ei nähty varsinaisella peliajalla, oli edessä jatkoerä.

Ja siinä riittikin tapahtumia. Jatkoerän alkuvitosella Julius Nättinen komennettiin jäähyboksiin kampituksesta, mutta samalla oven avauksella lähti myös Ben Blood sukeltamisesta. Näiden perään Petteri Lindbohmille vihellettiin estämisjäähy ja Nordiksella jännitettiin rystyset valkoisina alivoiman suoritusta. Alivoima kesti ja Iiro Pakarinen pääsi jopa läpiajoon ylivoimalla. Häntä rikottiin maalintekotilanteessa ja HIFK sai rangaistuslaukauksen. Pelicans-vahti Niklas Kokko kuitenkin torjui Pakarisen yrityksen ja alivoima sen kuin jatkui. Ja kotijoukkue kesti.

Seuraavaksi jäähylle ohjattiin Pelicans pelaajista Aatu Jämsen. Ja tätä saumaa ei HIFK missannut. Pitkän kiekottelun päätteksi Jori Lehterä ampui kiekon verkkoon ja saatteli loppuunmyydyn Nordiksen täyteen huutomyrskyyn.

Kiitos kaikille Nordiksella olleille.

Sarja on nyt tasan ja legendaarinen seiskapeli pelataan tiistaina Lahdessa.

Maalikooste ja lehdistötilaisuus

Näytä kaikki uutiset