Santala pukee kultaisen tsubun päähänsä – ”Onneksi sitä ei itse näe”

play

IFK - SaiPa torstaina 31.1. klo 18.30.

IFK ja SaiPa iskevät torstaina yhteen neljännen kerran tällä kaudella. Stadilaiset ovat voittaneet edellisistä kohtaamisista kaksi. Aikaisempi joukkueiden välinen matsi Nordiksella päättyi IFK:n 4–3-jatkoaikavoittoon.

Liput torstain matsiin Ticketmasterista!

Vire löytynyt kevään kynnyksellä

Tasaisen vahvaa kautta pelaava Tommi Santala (10+25=35) on onnistuneen tammikuun ansiosta noussut liigan pistepörssissä 10:n parhaan joukkoon. Santala on iskenyt tämän vuoden puolella 14 tehopistettä, mikä on yli tuplasti enemmän kuin miehen toiseksi parhaan kuukauden pisteet tällä kaudella.

– Vähän oli vaikeuksia alkukaudesta, kun olen ollut kymmenen vuotta pois Liigasta. Hieman on mennyt totuttelemisessa siihen, millaista peliä täällä on sekä uusiin pelikavereihin ja -tyyleihin.

– Nyt on vähän päässyt jujulle, niin sitä kautta se vire on varmaankin löytynyt.

Edellisessä pelissä 1+1 tehoillut Santala nousi IFK:n parhaaksi pistemieheksi ja pukee seuraavaan peliin kultaisen kypärän päähänsä.

– On näitä kaikennäköisiä liekkipaitoja ollut ennenkin.

– Ei sitä onneksi itse näe, kun se on omassa päässä. Se on minulle aivan sama kenellä se on.

Tänään yhteisissä treeneissä jäällä Markus Kankaanperäkin intoutui vetämään itsenäisesti viivoja. Onko se sanonnan mukaisesti niin, että pojat pelaa syksyllä ja nyt, kun mennään kevättä kohden niin miehet alkavat tekemään?

– Se on juuri näin, naureskeli Santala.

– ”Hodo” on hyvä esimerkki siihen.

 

– SaiPaa vastaan tällä kaudella 0+4

– Tammikuussa 8/10:ssä matsissa pisteille

– Tammikuussa kuusi useamman pisteen peliä

 

 

 

 

Tärkeällä asialla

IFK jäsrjestää yhdessä Sylva ry:n kanssa torstaina matsin yhteydessä keräyksen Nordiksella. Sylva ry on syöpäsairaiden lasten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Sylva tukee sairastunutta ja tämän lähipiiriä tarjoamalla tietoa ja tukea.

Mikäli haluat osallistua keräykseen, varaathan mielestäsi sopivan määrän käteistä mukaan.

Tommi Santala

Näytä kaikki uutiset