DANA MATSIRAPORTTI: IFK:lle kitkerä tappio Kuopiossa

KalPa-IFK 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

Kolmannen erän lähes täydellinen dominointi ei tuonut IFK:lle sarjapisteitä, kun KalPa iski kotikaukalossaan viimeisellä minuutilla voittomaalin. IFK pelasi erinomaisen matsin ja oli selvästi hallitsevampi joukkue, mutta maalimäärä jäi yhteen ja pisteet jäivät Kuopioon.

KalPa meni avauserässä johtoon, mutta IFK:n tehokas ylivoimapeli jauhoi tasoitusmaalin toisen erän alussa. Juha-Pekka Haataja syötti neliön keskellä Juhani Tyrväiselle, joka tykitti yläpesään 1-1.

IFK oli erittäin hyvällä pelipäällä ja suorastaan dominoi kenttätapahtumia. Mitä pidemmälle matsi eteni, sen enemmän paikkoja IFK sai luotua, mutta kiekkoa ei saatu maalivahti Denis Godlan taakse. Viimeisellä minuutilla kävi sitten kylmät, kun IFK:n hurjan painostuksen keskellä KalPa pääsi sohimaan vastahyökkäyksen päätteeksi kiekon maaliin.

Kauden ensimmäinen Tour de Bönde jatkuu huomenna Lahdessa. Pelicans-IFK alkaa lauantaina kello 17.00.