08:17 2-0 YV Puustinen (Immonen, Tuppurainen)
10:34 5-0 YV Hytönen (Puustinen, Newton)
36:20 6-4 Carlsson (Rask, Thorell)
38:02 6-5 Rask (Thorell, Carlsson)
52:06 6-6 Tyrväinen (O’Connor, Petrell)
79:46 6-7 Carlsson (Thorell, Eronen)

IFK ja JYP kohtasivat keskiviikkona Jyväskylässä neljännesfinaalisarjan viidennessä ottelussa. IFK voitti huikeaksi trilleriksi kehkeytyneen ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 7-6. Ratkaisumaalin iski tehot 4+1 mässäillyt ruotsalaishyökkääjä Patrik Carlsson. Katso ”Purren” haastattelu videolta.

Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla torstaina Nordiksella. Osta liput kuudenteen matsiin tästä!

JYP eteni avauserässä nopeassa tahdissa jo 5–0-johtoon. IFK esitti kuitenkin yhden kaikkien aikojen nousuista, kun se nousi viiden maalin tappioasemasta uskomattomalla tavalla tasoihin. JYP johti ottelua avauserän jälkeen 5-2, mutta IFK kiri vahvan toisen erän turvin vain maalin päähän. Juhani Tyrväinen iski IFK:n 6–6-tasoitusmaalin kolmannessa erässä ajassa 52:06. Ottelu eteni jatkoajalle tilanteessa 6-6.

Huikean trillerin ratkaisu nähtiin ajassa 79:46, kun ottelun ykköstähdeksi valittu Carlsson (4+1) hiljensi kotiyleisön iskemällä maalin edustalta IFK:lle voittomaalin. IFK voitti ottelun lukemin 7-6 ja johtaa huippujännittävää ottelusarjaa nyt voitoin 3-2.

Carlssonin johtama kakkosketju oli hurjalla pelituulella Jyväskylässä. Erik Thorell saalisti tehot 0+4 ja Joonas Rask merkkautti tehot 1+2. Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

Semifinaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Sarja on siis ensimmäistä kertaa katkolla torstaina Nordiksella. Varmista paikkasi ja osta liput kello 18.30 alkavaan otteluun Ticketmasterista. Hallin ovet aukeavat kello 17.00. Tätä matsia et halua missata – ole messissä!