DANA MATSIRAPORTTI: IFK:lle kuudes peräkkäinen voitto – Teppo ratkaisi jatkoajalla

Engren, IFK 8+4+7+2=21

IFK:n voittoputki venyi lauantaina kuuden ottelun mittaiseksi, kun HPK kaatui jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Ritari-areena oli lähes loppuunmyyty ja tunnelma oli erinomainen Hämeenlinnan lauantai-illassa. IFK:n voittomaalin jatkoajalla teki Miihkali Teppo.

Ottelun alku oli IFK:lle hankala. Juhani Tyrväinen sai jo toisella peliminuutilla 2+10 minuutin käytösrangaistuksen, joka sekoitti IFK:n hyökkäysketjukoostumuksia. Molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa vauhdikkaassa ja viihdyttävässä avauserässä. Emil Larmi ja Atte Engren pitivät kuitenkin torjunnoillaan maalinsa koskemattomina.

Avausmaali nähtiin heti toisen erän alussa, kun HPK siirtyi johtoon Niclas Almarin maalilla. Teemu Engberg toi IFK:n tasoihin neljä minuuttia myöhemmin liigauran toisella maalillaan. Juha Jääskä nousi kulmasta suoraviivaisesti maalille ja Engberg pääsi laittamaan Larmin torjuman irtokiekon verkkoon. Vajaa pari minuuttia myöhemmin myös kahdessa edellisessä ottelussa maalinteossa onnistunut Lennart Petrell vei IFK:n ensimmäistä kertaa johtoon kauden 11. liigamaalillaan.

Kolmannessa erässä maalin edustalle vapaaksi unohdettu Juho Keränen tasoitti lukemat 2-2:een ajassa 46:48. Näissä lukemissa päättyi myös varsinainen peliaika, joten edessä oli kolmella kolmea vastaan pelattava jatkoaika. IFK:n sankariksi jatkoajalla nousi todellinen yllätysnimi, kun Miihkali Teppo yllätti laukauksellaan HPK-maalivahti Larmin. Maali oli Tepolle kauden toinen. IFK voitti nyt jo kuudennen ottelunsa peräkkäin.

Kulunut viikko oli IFK:lle tuloksellisesti erinomainen, sillä joukkue voitti kaikki kolme otteluaan. IFK jatkaa sarjataulukossa viidentenä, kun runkosarjaa on jäljellä kymmenen ottelua.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste

Seuraava kotiottelu: IFK–Jukurit torstaina 8.2. kello 18.30 Nordiksella

Osta liput Ticketmasterista

Ennakkomyynti Ticketmasterin verkkokaupassa päättyy kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Lippuja voi ostaa tämän jälkeen edelleen Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Jäähallin lipunmyynnistä. Jäähallin lipunmyynti aukeaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

Helpoimman tavan Nordikselle saapumiseen voit tsekata kätevästi reittioppaasta.

Playoff-kausikorttien myynti on alkanut ja nyt voit varmistaa oman paikkasi Nordiksella kaikkiin kevään pudotuspeliotteluihin. Kausikortti on ainoa tapa varmistaa se, että pääset mestoille myös niihin huippumatseihin, joista monet jäävät ilman lippua. Tilaa kausikorttisi tästä linkistä.

Kausikorttilaisena saat myös tuhdin määrän lisäetuja. Niihin voit tutustua tällä sivulla.