IFK kohtaa HPK:n – tässä kokoonpano Hämptoniin

HPK-IFK tänään kello 17.00. Katso IFK:n kokoonpano!

Perjantaina Nordiksella JYPin lukemin 6-0 voittanut IFK metsästää tänään kuudetta peräkkäistä voittoaan, kun joukkue matkustaa Hämeenlinnaan sarjataulukossa 11. sijalla olevan HPK:n vieraaksi. IFK on sarjataulukossa viidentenä 84 sarjapisteellä, kun runkosarjaa on pelaamatta 11 ottelua.

IFK ja HPK kohtaavat tänään jo viidettä kertaa tällä kaudella. IFK on voittanut kaikki neljä edellistä kamppailua. HPK on viisi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella, joten vastaan asettuu tänään satavarmasti nälkäinen, latautunut ja sisukas kotijoukkue. HPK voitti edellisessä ottelussaan torstaina vieraskaukalossa KalPan maalein 4-2.

IFK:n kokoonpanossa on kolme muutosta verrattuna JYP-otteluun. Patrik Carlsson hyppää ykkösketjun sentteriksi tänään sivussa olevan Thomas Nykoppin tilalle ja nelosketjun toisena laitahyökkääjänä pelaava Teemu Engberg nousee uutena miehenä kokoonpanoon. Atte Engren torjuu tänään IFK:n maalilla. Puolustajapareissa ei ole ainuttakaan muutosta.

HPK-IFK käynnistyy kello 17.00. Matsin näet suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

32 Lennart Petrell (C) –72 Patrik Carlsson – 88 Joonas Rask (A)
86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 27 Juha-Pekka Haataja (A)
18 Teemu Tallberg – 82 Jarkko Malinen – 15 Vili Sopanen
14 Teemu Engberg – 45 Micke Åsten – 51 Juha Jääskä

Puolustajat

2 Markus Kankaanperä – 41 Miro Heiskanen
8 Ville Varakas – 4 Oliwer Kaski
44 Elias Ulander – 43 Miihkali Teppo
47 Juuso Salmi

Alla on IFK:n tämän hetkinen sairaslista. Toipumisajat ovat arvioita.

Loukkaantuneet: Teemu Eronen (0-1 viikkoa), Henri Tamminen (4-6 viikkoa), Ryan O’Connor (0–1 viikkoa), Joe Finley (4–6 viikkoa), Jerry Ahtola (1-2 viikkoa), Panu Mieho (2-4 viikkoa).

Seuraava kotiottelu: IFK – Jukurit torstaina 8.2. kello 18.30 Nordiksella

Osta liput Ticketmasterista

Ennakkomyynti Ticketmasterin verkkokaupassa päättyy kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Lippuja voi ostaa tämän jälkeen edelleen Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Jäähallin lipunmyynnistä. Jäähallin lipunmyynti aukeaa kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

Helpoimman tavan Nordikselle saapumiseen voit tsekata kätevästi reittioppaasta.

Playoff-kausikorttien myynti on alkanut ja nyt voit varmistaa oman paikkasi Nordiksella kaikkiin kevään pudotuspeliotteluihin. Kausikortti on ainoa tapa varmistaa se, että pääset mestoille myös niihin huippumatseihin, joista monet jäävät ilman lippua. Tilaa kausikorttisi tästä linkistä.

Kausikorttilaisena saat myös tuhdin määrän lisäetuja. Niihin voit tutustua tällä sivulla.

Näytä kaikki uutiset