logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Garteig starttaa vanhaa seuraansa vastaan Hakametsän jäähyväisottelussa

Tappara - HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK:n vierasrundi jatkuu tänään torstaina Tampereella Tapparaa vastaan. Sub näyttää illan ottelun suorana. Hockey Night Live ennakoi tunnelmia Subilla klo 18:00 alkaen.

Illan ottelu on stadilaisten viimeinen paikallisessa kiekkopyhätössä, kun HIFK pelaa vuonna 1965 valmistuneessa Hakametsän jäähallissa. Lue muisteluita vuosien varrelta tästä artikkelista.

HIFK ja Tappara ovat kohdanneet kertaalleen aiemmin tällä kaudella. Viikko sitten HIFK oli Nordiksella vahvempi lukemin 4–2.

Paajanen on tikissä

HIFK tekee ainoastaan kaksi muutosta kokoonpanoonsa eilisen Ilves-ottelun jäljiltä.

Hyökkääjä Otto Karvinen vetää pelikamat päälle tänään Tapparaa vastaan ja on merkitty joukkueensa 13. hyökkääjäksi.

Torjuntavuorossa on kaudella 2019-2020 Tapparaa edustanut kanadalaisvahti Michael Garteig. Garteig on ennen illan matsia Liigan maalivahtipörssissä korkealla päästettyään vain 2,01 maalia ottelua kohti ja torjuntaprosentinkin ollessa 90,85.

Kovista tilastoista huolimatta, HIFK onnistui ottamaan viime lauantaina Jukureita vastaan vasta ensimmäisen voittonsa Garteigin ollessa maalilla.

Kenttäpelaajista viime aikoina HIFK:n kuumin on ollut sentteri Otto Paajanen. ”Patti” on tehnyt tällä kaudella 10 tehopistettä, joista kuusi (2+4) viimeisessä kolmessa ottelussa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Michael Garteig
53 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

18 Teemu Tallberg – 31 Eetu Koivistoinen – 79 Olli Palola
12 Jere Innala – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 13 Otto Paajanen – 51 Juha Jääskä
33 Roni Hirvonen – 14 Petteri Wirtanen – 44 Miro Väänänen
21 Otto Karvinen

Puolustajat

81 Yohann Auvitu – 93 Jordan Schmaltz
55 Kasper Kotkansalo – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (8-12 vkoa), Tobias Winberg (4-5 vkoa), Otto Salin (3 vkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset