logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Pregame Studio: Aina ei tarvita taikatemppuja

play

HIFK - KooKoo klo 18:30. Ovet auki klo 17:30.

HIFK kohtaa tänään maanantaina KooKoon Nordiksella. Joukkueet ottivat mittaa toisistaan edellisen kerran puolitoista viikkoa sitten. Stadilaiset hakivat Kouvolasta maajoukkuetaukoa edeltäneestä matsista täydet kolme vieraspistettä lukemin 4–2.

Sarjataulukon kärkiviisikko on pisteen sisällä ennen illan ainoaa Liigaottelua. HIFK nousee taulukon kärkeen, mikäli onnistuu voittamaan sarjakakkosen KooKoon.

Illan ottelun yhteydessä Nordiksella vietetään Stadilaista Naisurheilupäivää.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa kuullaan oivallisesti viime viikkoina esiintyneen puolustaja Miro Karjalaisen haastattelu. ”Karjis” on tänään kokoonpanosta sivussa, mutta avaa nousujohteisen vireensä saloja.

– Olen palannut takaisin simppeleihin asioihin ja kiinnittänyt huomiota pikkujuttuihin. Perustekemisen taso täytyy olla kohdillaan. Aina ei tarvita taikatemppuja, Karjalainen avaa.

Studiossa kuullaan myös hiljattain KooKooseen Liigasopimuksen tehneen, HIFK:sta aiemmilta kausilta tutun, Terry Andin haastattelu.

HIFK:n asiantuntija Harri Rindell lähestyy illan ottelua kolmella pointillaan.

Muutoksia pakkipareihin

HIFK:n muutokset kokoonpanoon koskevat puolustusta. Hyökkäysketjut ovat samassa muodoissa, mitä olivat ennen maajoukkuetaukoa.

Tobias Winberg on kuntoutunut ja pelaa illalla Johan Motinin parina. Illan ottelu on 23-vuotiaan pakin kauden neljäs Liigassa.

Mico Luoto lähtee KooKoota vastaan kokeneen Rony Ahosen parina. 20-vuotias puolustaja on pelannut tällä kaudella neljä Liigamatsia, viisi CHL-ottelua sekä yhdeksän lainalla Mestisjoukkue Joensuun Kiekko-Pojissa.

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Michael Garteig
53 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
18 Teemu Tallberg  – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
33 Roni Hirvonen– 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
45 Micke Åsten – 14 Petteri Wirtanen – 44 Miro Väänänen
21 Otto Karvinen

Puolustajat

55 Kasper Kotkansalo – 93 Jordan Schmaltz
29 Tobias Winberg – 57 Johan Motin
82 Mico Luoto – 28 Rony Ahonen

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (7–9 vkoa), Miro Karjalainen (2 vkoa), Otto Salin (2 vkoa), Yohann Auvitu (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Miro Karjalainen

Näytä kaikki uutiset