HIFK ja Jukurit kohtaavat itsenäisyyspäivän aattona – ”Kuorma on kova”

play

HIFK-Jukurit klo 18:30. Ovet auki klo 17:30.

HIFK:n matsiviikko starttaa heti tänään maanantaina, kun Mikkelin Jukurit vierailee Stadissa. Nordiksella itsenäisyyspäivän aattoa vietetään Liigaottelun merkeissä klo 18:30 alkaen.

Hallin ovet avataan tunti ennen matsin alkua, eli klo 17:30.

Osta liput Ticketmasterista!

Illan ottelu oli alunperin aikataulutettu pelattavaksi 23.11. Ottelu kuitenkin siirrettiin tälle päivälle Jukurien CHL-ohjelmaa helpottamaan. HIFK-Jukurit-otteluun ostetut liput, joissa on alkuperäinen pelipäivämäärä, käyvät myös tänään sellaisenaan.

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame studiossa puidaan lähtökohdat illan otteluun. Molemmat illan joukkueet pelaavat keskellä otteluruuhkaa. Maanantain matsi on HIFK:n neljäs kuuteen päivään. Jukureille tulee puoleentoista viikkoon kuusi matsia.

– Kuorma on kova, mutta se on kaikilla sama jossain kohtaa kautta. Sunnuntain vapaa tekee kyllä ihmeitä, kun saa vuorokauden tehdä jotain ihan muuta kuin kiekkoa. Eiköhän kaikki ole ihan täysissä sielun ja hengen voimissa tänään, HIFK:n asiantuntija Harri Rindell aprikoi.

Tämän illan kokoonpanossa nähdään yksi uusi nimi HIFK-paidassa, kun loppukauden sopimuksella seuraan liittynyt norjalaispakki Christian Kåsastul debytoi Nordiksella. 25-vuotias puolustaja pelaa Ilari Melartin parina.

JYPistä lainalla pelaava, HIFK-kasvatti, Niko Seppälä puolustaa Iiro Pakarisen parina.

Tolppien välissä iltaan starttaa yhden matsin huilin jälkeen Roope Taponen.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 74 Julius Nättinen
10 Kristian Vesalainen – 44 Miro Väänänen – 51 Juha Jääskä
45 Micke Åsten – 78 Jesse Seppälä – 25 Kasper Halttunen
18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 24 Aleksanteri Kaskimäki

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 49 Christian Kåsastul
28 Niko Seppälä – 81 Iiro Pakarinen
42 Eddie Larsson – 73 Joona Lehmus
43 Oliver Holttinen

Loukkaantuneet: Otso Rantakari (day-to-day), Otto Salin (day-to-day), Sebastian Dyk (2 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi)

Pelikielto: Johan Motin (7 ottelua)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset