Päiväpeli loppuunmyydyllä Nordiksella – Tallberg 500-kerhoon

play

HIFK-Tappara klo 14:30. Ovet auki tuntia aiemmin klo 13:30.

HIFK ja Tappara iskevät yhteen tänään loppuunmyydyllä Nordiksella. Päiväpeli alkaa poikkeuksellisesti jo klo 14:30. Hallin ovet avataan tuntia aiemmin klo 13:30.

Lauantain perhepelin lisäksi hallilla tapahtuu, kun Nordiksella järjestetään historian ensimmäinen Asenne yhdistää -klassikko. Tsekka lauantaipäivän muistilista.

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame-studiossa käydään läpi lähtökohtia päivän peliin.

– Odotan kuumaa ja tasokasta kahden hyvän joukkueen kohtaamista. Aurinko paistaa, kevät lähenee ja Nordis on loppuunmyyty. Joukkueella on alla mielestäni kauden paras peli Raumalla, se lupailee hyvää, HIFK:n asiantuntija Harri Rindell pohtii.

Ennen kuin kiekko putoaa keskiympyrään klo 14:30, järjestetään jäällä juhlallisuudet HIFK:n kapteeni Teemu Tallbergin kunniaksi. Yhdeksättä kauttaan Stadissa kiekkoileva ”Tale” pelaa tänään 500. Liigan runkosarjaottelunsa.

Stadilaiset saavat tervetulleen vahvistuksen takaisin loukkaantumislistaltaan. Tänään paluun kokoonpanoon tekee ruotsalaishyökkääjä Sebastian Dyk. Päivän matsi on Dykin kauden 21. Ruotsalaistykki on ollut sivussa 30. marraskuuta lähtien.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 71 Leevi Teissala
63 Kevin Roy– 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten
24 Aleksanteri Kaskimäki

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 62 Victor Berglund
83 Einari Luhanka – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin

Loukkaantuneet: Joona Lehmus (day-to-day), Eddie Larsson (day-to-day), Julius Nättinen (2-3 viikkoa), Miro Väänänen (3-4 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4-6 viikkoa), Otto Salin (4-6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset