Jääkiekko kuuluu kaikille! – HIFK perustaa uuden juniorijoukkueen

HIFK perustaa jääkiekkojoukkueen 8–18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua tavanomaiseen joukkueurheiluun. Toiminnan tavoite on hauska yhdessäolo liitettynä urheiluharrastukseen ja liikunnallisten taitojen oppiseen.

Joukkueen ensimmäinen yhteinen tapahtuma on maanantaina 20.9. ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mitä toimintaan sisältyy?

Joukkueella on jääharjoitukset maanantaisin Pirkkolan jäähallissa alkaen kello 14.30. Jääharjoituksen jälkeen pidettävät oheisharjoitukset päättyvät kello 17.00.

Viikoittaisten harjoitusten lisäksi joukkueen jäsenyyteen sisältyy harjoituspaita ja kaksi pääsylippua HIFK:n liigapeliin kaudella 2021–2022. Maksimimäärä pelaajia on 20.

Huom: Joukkueen harjoituksiin osallistumisen edellytys on se, että osallistuja pystyy seisomaan jäällä luistimet jalassa.

Syyskausi:         20.9.–20.12.2021
Kevätkausi:      10.1.–4.4.2022

Mitä osallistuminen maksaa?

Osallistumismaksu on syyskaudelta 20 euroa. Siihen sisältyy kaikki yllä mainittu.

Miten ilmoittaudun?

Lähetä sähköpostia vastuuvalmentaja Heini Artemalle, email: heini.artema@hifk.fi

Sähköpostiin tarvitaan seuraavat tiedot:

– Osallistujan nimi
– Huoltajan nimi ja puhelinnumero
– Lyhyt selostus osallistujan liikuntarajoitteesta, sairaudesta tai muusta toimintakyvyn heikkenemisestä. Millä tavalla sairaus, vamma, tms. vaikuttaa toimintakykyyn, näköön, kuuloon, keskittymiseen, tai muuhun vastaavaan? Tietoa hyödynnetään toiminnan järjestämiseen ja turvallisuuteen. Kaikki viestit käsitellään luottamuksellisesti.

 

Lisätiedot:

Heini Artema

HIFK U8 vastuuvalmentaja
Puh. 0408468182
Email: heini.artema@hifk.fi

Näytä kaikki uutiset