logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Ville Peltonen: Halutaan pelata HIFK:n näköistä lätkää

HIFK - Jukurit perjantaina 6. elokuuta klo. 16:00. Suora lähetys HIFK TV:ssä klo. 15:30.

Ville Peltosen luotsaama joukkue on aloittanut yhteisen valmistautumisen kauteen 2021-2022. Valmennustiimissä sekä pelaajistossa on tapahtunut muutoksia, mutta mukana on rutkasti aiempaa kokemusta HIFK:sta myös paluumuuttajien kautta.

Osa joukkueesta pääsi jo alkukesästä kokoontumaan yhteen, mutta yhteinen matka alkaa varsinaisesti vasta nyt.

– Kolmisen viikkoa ehdittiin treenata kesäkuussa ja nyt neljän viikon omatoimijakson jälkeen ollaan palattu sorvin ääreen, Peltonen kertoo.

– Ensimmäiset päivät on mennyt oikein hyvin. Joukkue on Roni Hirvosta lukuunottamatta täällä. Hirvonen aloitti kautensa alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana todella vahvasti ja liittyy vahvuuteen karanteeninsa jälkeen ensi viikolla.

Tutustuminen joukkuekavereihin ja talon tapoihin on edennyt kesän mittaan. Myös ensimmäiset yhteiset jäätreenit on päästy joukkueena vetämään.

– Nyt perjantaina päästään testaamaan peliä ensimmäistä kertaa, kun Mikkelin Jukurit saapuu tänne meidän vieraaksi, Peltonen iloitsee.

– Ensimmäisestä viikosta saadaan joukkueen tavat ajettua sisään pelissä ja arjessa. Treenimatseissa annetaan paljon mahdollisuuksia nuorille pelaajille ja nähdään miten mikäkin ketju toimii.

Tuloksellisesti päävalmentaja ei aseta kauden ensimmäiseen treenipeliin tavoitetta.

– Lähdetään vähän kiillottamaan kilpeä. Halutaan pelata HIFK:n näköistä lätkää.

 

HIFK – Jukurit -matsi pelataan Nordiksen harjoitushallissa klo. 16:00. Ottelu on loppuunmyyty.

Elisa Areenan ovet avataan yleisölle klo. 15:30.

HIFK TV näyttää ottelun suorana klo. 15:30 alkaen.

Näytä kaikki uutiset